contact vestigingen inloggen

Wie komt ons versterken?

Voor onze schadeafdeling in Lochem zoeken wij een schadebehandelaar.

Wat ga je doen?

Als schadebehandelaar kom je te werken in een fijn team. Jij past perfect in dit team als je enthousiast en proactief bent en van nature een commerciële instelling hebt. Jouw belangrijkste taken zijn het behandelen van schades op particuliere en zakelijke verzekeringen. Vol enthousiasme onderhoud jij doorlopend contact met relaties, collega’s, maatschappijen en alle andere partijen die bij de schaderegeling betrokken zijn.

Wat vragen wij van jou?

  • je hebt minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring als schadebehandelaar en je beschikt over HBO werk- en denkniveau, óf
  • je hebt nog geen ervaring maar je hebt wel recent een relevante HBO-opleiding afgerond
  • je bent in staat om snel en kwaliteitsgericht te werken, bent resultaatgericht met oog voor belangen van zowel relaties als verzekeraars
  • je bent in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken
  • je voldoet aan specifieke opleidingseisen, of bent bereid om hieraan in een afgesproken periode te voldoen: Wft-Basis, Wft Schade Particulier of branchediploma’s (M&S, Schadebehandelaar/Acceptant Brandverzekeringen, Schadebehandelaar/ Acceptant Aansprakelijkheidsverzekeringen, Schadebehandelaar/Acceptant Motorrijtuigverzekeringen)

Wat mag je van ons verwachten?

Wij bieden een uitdagende functie met veel zelfstandigheid, een goed salaris en uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Jouw sollicitatie stuur je naar Thoma Assurantie- en Pensioenadviseurs, t.a.v. Personeel & Organisatie, Ineke Hissink-Kapper, Postbus 16, 7240 AA Lochem of per e-mail naar hissink@thomagroep.nl. Inhoudelijke vragen over de functie stel je aan Richard van Gelder, manager volmachtbedrijf, telefoonnummer 0573 222 903.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Direct geregeld!

24/7 bereikbaar

© Thoma Groep 2017