contact vestigingen inloggen

Wie komt ons versterken?

Voor onze Employee Benefitsbureau te Lochem zoeken wij een acceptant inkomensverzekeringen

Wat ga je doen?

Als acceptant inkomensverzekeringen kom je te werken in een fijn team van collega's. Jij past perfect in dit team indien je enthousiast en proactief bent en van nature een commerciŽle instelling hebt. Je belangrijkste taken zijn het verantwoord offreren en accepteren van collectieve inkomensverzekeringen en het verwerken van de polissen. Vol enthousiasme onderhoud jij doorlopend contact met je collegaís, assurantieadviseurs en maatschappijen.

Wat vragen wij van jou?

  • je bent in staat om snel en kwaliteitsgericht te werken, bent commercieel en resultaatgericht
  • je bent in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken
  • je hebt minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring op het gebied van inkomensverzekeringen
  • je beschikt over een HBO werk- en denkniveau
  • je voldoet aan specifieke opleidingseisen: Wft-Basis en Wft-Inkomen
  • ervaring met Anva is een prť

Wie zijn wij?

Thoma is sinds 1959 een gevestigde naam in ongebonden assurantie- en pensioenadvies. Als adviseur en gevolmachtigde van diverse gerenommeerde verzekeraars zijn wij actief op alle assurantie- en pensioengebieden. Thoma is een sterk groeiend, dynamisch bedrijf met meer dan 95 medewerkers, verdeeld over meerdere vestigingen. Kijk voor meer informatie op www.thomagroep.nl.

Wat mag je van ons verwachten?

Wij bieden een uitdagende functie met veel zelfstandigheid, een goed salaris en uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Jouw sollicitatie stuur je aan Thoma Assurantie- en Pensioenadviseurs, t.a.v. Personeel & Organisatie, Ineke Hissink-Kapper, Postbus 16, 7240 AA te Lochem of per mail aan hissink@thomagroep.nl.

Inhoudelijke vragen over de functie stel je aan Derk Paalman, manager verzuim en inkomen, paalman@thomagroep.nl of per telefoon 0573 222938.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Direct geregeld!

24/7 bereikbaar

© Thoma Groep 2020