contact vestigingen inloggen

Wie komt ons versterken?

Voor onze ICT-afdeling op het hoofdkantoor in Lochem zoeken wij een Systeembeheerder.

Wat ga je doen?

ls systeembeheerder kom je te werken in een fijn team van systeem-/applicatiebeheerders. Jij past perfect in dit team als je enthousiast en proactief bent en van nature probleemoplossend werkt. Als systeembeheerder ben jij dé ICT-specialist die verantwoordelijk is voor het dagelijks beheer en het onderhoud van de ICT-omgeving binnen onze organisatie. Bij netwerk-, telefonieproblemen of andere technische complicaties ben jij degene die handelend optreedt om de problemen op te lossen.

Wat vragen wij van jou?

  • je voldoet aan specifieke opleidingseisen: minimaal MBO ICT-Beheerder
  • je beschikt over HBO werk- en denkniveau
  • je bent in staat om snel en probleemgericht te werken en je behandelt je collega’s als je klanten
  • je bent in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken
  • je bent in het bezit van de certificaten Microsoft MTA en MCSA, VMware VCP6 en Veeam VMCE of je bent bereid deze te behalen

Wat mag je van ons verwachten?

Wij bieden een uitdagende functie met veel zelfstandigheid, een goed salaris en uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Jouw sollicitatie stuur je naar Thoma Groep, t.a.v. Personeel & Organisatie, Ineke Hissink-Kapper, Postbus 16, 7240 AA Lochem of per e-mail naar hissink@thomagroep.nl. Inhoudelijke vragen over de functie stel je aan Erik Arendsen, manager marketing en ict, telefoonnummer 0573 222 933.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Direct geregeld!

24/7 bereikbaar

© Thoma Groep 2017