contact vestigingen inloggen

Ik ga uit elkaar

Wanneer je uit elkaar gaat moet er vaak veel geregeld worden. De eigen woning zal toebedeeld moeten worden aan één van jullie of de woning dient verkocht te worden. Wil jij in de woning blijven woning of een andere woning kopen, dan kijken wij graag me je mee. Er zijn namelijk veel aandachtspunten.
 

Zo moet er rekening gehouden worden met het eigen woning verleden wat je al hebt gehad. Hierdoor is het soms ook mogelijk om een stuk aflossingsvrije lening mee te nemen. Heb je op dit moment een lage hypotheekrente, dan kan het zijn dat jij hiervan een deel mee kunt nemen in de nieuwe hypotheekopzet. Hierover moeten duidelijke afspraken gemaakt worden met de ex-partner. Wij lichten je graag in over de mogelijkheden en onmogelijkheden. Deze zijn namelijk per geldverstrekker anders.
 

Daarnaast moet je wellicht op zoek naar een andere woning en is het goed om van te voren te weten wat je hier aan kunt uitgeven. We kunnen met je bespreken of je eigen geld dient mee te nemen en wat de maandlasten worden waar je rekening mee moet houden. Met al deze punten helpen wij je graag verder. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en indien wenselijk voor een vrijblijvend gesprek.

© Thoma Groep 2024