contact vestigingen inloggen

Schade melden - Alarmservice

Een schadegeval komt altijd ongelegen. U bent met spoed onderweg in het verkeer. U bent thuis aan het verbouwen. Of tijdens de vakantie valt uw fotocamera in het water. U wilt geholpen worden. Daarom heeft u voor ons gekozen. Wij zijn er voor u!

Als u schade meldt, ontvangen wij gegevens van u. Lees hier hoe we met uw gegevens omgaan.


Bekijk hieronder wat u bij de diverse situaties moet doen. Bij twijfel kunt u altijd contact opnemen met de Alarmservice.

Belangrijke telefoonnummers en e-mailadres:

Alarmservice 020 651 56 17 (24/7)
Bij autoruitschade 0573 222 986
Direct schade melden
E-mailadres schade@thomagroep.nl

U wilt schade melden en heeft DIRECT hulp nodig

Neem contact op met de Alarmservice. Zij kunnen u direct bijstaan en eventueel hulpdiensten inschakelen. De Alarmservice is 24 uur per dag, 7 dagen per week te bereiken. Medische reishulp kunt u ook digitaal aanvragen.
Bel direct 020 651 56 17
 

U heeft een aanrijding

Vul direct samen met de tegenpartij de voorzijde van het Europees Schadeformulier in. Noteer de gegevens van eventuele getuigen. De achterzijde van het formulier kunt u later invullen. Ook is het verstandig foto's te maken van het voorval. Neem bij twijfel contact op met de Alarmservice.
 

U heeft schade door diefstal, inbraak of verlies

Doe altijd direct aangifte bij de plaatselijke politie. Ook als u in het buitenland bent. Als dat niet kan, meldt u de schade bij de reisleiding of bij de beheerder van uw tijdelijke verblijf. Vraag altijd naar een bewijs van aangifte.
 

U wilt schade melden, maar hulp is niet direct nodig

Wilt u een schademelding doen, dan kunt u hieronder een schadeformulier invullen. Ook kunt u uw schade telefonisch melden op één van onze vestigingen.
 

Direct schade melden
© Thoma Groep 2024