contact vestigingen inloggen

Thoma doet mee aan Alpe d’HuZes 2024

Thoma doet mee aan Alpe d’HuZes!

Thoma heeft zich als Team Thoma Actief ingeschreven voor Alpe d’HuZes 2024. Thoma Actief, een groep sportievelingen bestaande uit werknemers van Thoma Assurantie- en Pensioenadviseurs gaat deze uitdaging aan. Thoma Actief is binnen Thoma altijd op zoek naar sportieve uitdagingen voor de werknemers. Op 6 juni 2024 gaan wij als team, samen met in totaal 5000 deelnemers, de Alpe d’Huez beklimmen. Onder het motto ‘Opgeven is geen optie’ gaan wij fietsend, hardlopend of wandelend zo vaak mogelijk de berg op.

Waarom wij dit doen

De belangrijkste reden van onze inschrijving is het ophalen van zoveel mogelijk geld voor Stichting Alpe d’HuZes. 100% van de donaties aan het Alpe d’HuZes/KWF-fonds wordt besteed aan wetenschappelijk onderzoek naar kanker en naar de verbetering van kwaliteit van leven van mensen met kanker. Naast het inzamelen van geld voor dit ongelooflijk belangrijke goede doel gaan wij als team en individu deze sportieve uitdaging en uitputtingsslag niet uit de weg.

Wil jij ons steunen? Elke euro telt!

Wij gaan ons keihard inzetten tijdens Alpe d’HuZes! Wil jij ons steunen in deze strijd? Als team zouden wij het enorm waarderen wanneer jij ons een duwtje in de rug zou geven middels een donatie.

Elke euro telt! Via de link Donatiepagina Thoma Actief kom je op onze donatiepagina. Of scan onderstaande QR-code:

Namens het Thoma Actief Alpe d’HuZes Team willen wij jou alvast bedanken voor de support!

Direct geregeld!

24/7 bereikbaar

© Thoma Groep 2024