contact vestigingen inloggen

RAB Rijssen is onderdeel geworden van de Thoma Groep!

Thoma Exploitatie BV uit Lochem heeft per 1 januari 2017 de aandelen overgenomen van Risiko Analyse Buro BV en RAB Assuradeuren BV uit Rijssen.

RAB Rijssen is een bedrijf dat ruim 20 jaar actief is als advies- en volmachtkantoor. Het is gespecialiseerd in risicomanagement en richt zich op de zakelijke markt. Daarnaast beschikt RAB Rijssen over een online concept (mkbdirect.nl) waarmee bedrijven op een efficiënte wijze toegang krijgen tot passende verzekeringsoplossingen.

De Thoma Groep is al bijna 60 jaar actief als full service advieskantoor en volmachtbedrijf. Met een omzet van meer dan acht miljoen is Thoma één van de grotere assurantiebedrijven van het land. Bij de Thoma Groep werken meer dan 80 medewerkers. De Thoma Groep is onderdeel van Fatum Holding NV.

Eibert Vos, directeur RAB Rijssen: “Deze stap betekent dat wij de dienstverlening aan onze relaties op dezelfde bestendige wijze kunnen blijven voortzetten en kunnen borgen voor de lange termijn. De overname door de Thoma Groep betekent daarnaast dat wij een sterke partij achter ons hebben staan die ons in staat stelt om verdere groei te realiseren en wij ons aanbod kunnen verbreden zodat we onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn.”

Aernoud Hage, directeur van de Thoma Groep: “RAB Rijssen is een hele mooie uitbreiding binnen de Thoma Groep. Wij zijn er stellig van overtuigd dat RAB Rijssen een goede bijdrage zal leveren aan de invulling van onze ambitie.”

Direct geregeld!

24/7 bereikbaar

© Thoma Groep 2018