contact vestigingen inloggen

Vergelijk hier direct ingaande lijfrente en/of direct ingaand pensioen

Gaat u bijna met pensioen of komt er een lijfrente vrij? En wilt u dit zelf regelen? Vergelijk hier uw direct ingaande lijfrente en/of direct ingaand pensioen.

Direct ingaande lijfrente

Heeft u een lijfrenteverzekering? En komt er binnenkort een bedrag beschikbaar uit deze verzekering? Dan komt u voor de verplichte keuze te staan op welke manier u het vrijkomende bedrag gaat besteden. Een van de mogelijkheden is het afsluiten van een direct ingaande lijfrente. U krijgt dan bijvoorbeeld elke maand een uitkering, totdat u overlijdt of tot de datum die u met ons afspreekt. U kunt de direct ingaande lijfrente ook afsluiten voor u en uw partner samen. Als u dan overlijdt, houdt uw partner een uitkering. De hoogte van de uitkeringen is niet afhankelijk van beleggingsresultaten of renteontwikkelingen. U loopt dus geen risico.

Direct ingaand pensioen

Als u met pensioen gaat en een pensioenkapitaal via uw werkgever heeft opgebouwd, ontvangt u een voorstel van uw huidige pensioenverzekeraar. Hierin ziet u hoeveel pensioen u krijgt met uw pensioenkapitaal. U mag echter ook ''shoppen'' met dit kapitaal. Op die manier kunt u kijken hoeveel pensioen u bij andere verzekeraars ontvangt. U kunt op deze pagina eenvoudig en snel bekijken hoeveel pensioen u krijgt.

 

© Thoma Groep 2024