contact vestigingen inloggen

Ongevallenverzekering

Een ongeluk zit in een klein hoekje en zelfs kleine ongelukjes kunnen grote gevolgen hebben. U kunt bijvoorbeeld door een ongeval blijvend invalide worden. Of zelfs overlijden. Met een ongevallenverzekering dekt u in ieder geval de financiŽle gevolgen.

Kenmerken

Een ongevallenverzekering is een zogenoemde sommenverzekering. Dat betekent dat er een bepaalde som geld wordt uitgekeerd als u een ongeval overkomt. De meeste verzekeringen bevatten in elk geval twee rubrieken:
  • de rubriek Ďoverlijdení;
  • de rubriek Ďinvaliditeití.
Daarnaast kunt u meestal ook medische kosten of tandartskosten (tot een maximum) meeverzekeren. Per rubriek wordt een verzekerd bedrag vastgesteld. Als u blijvend invalide wordt, krijgt u bijvoorbeeld Ä 50.000 uitgekeerd. Als†u gedeeltelijk invalide raakt, krijgt u ook een gedeeltelijke uitkering.

Voor wie en waarom?

De ongevallenverzekering is relatief goedkoop. Zeker als de verzekerde bedragen niet te hoog liggen. Daarom gebruiken mensen deze dekking ook wel als onderdeel van een andere verzekering, zoals de reisverzekering. En de verzekering leent zich uitstekend voor een collectief contract. Denk maar aan:
  • schoolongevallenverzekering;
  • verzekering via de sportvereniging;
  • of via een eigen bedrijf;
  • gezinsongevallenverzekering.

Let op!

De ongevallenverzekering kan ook als aanvullende dekking op de autoverzekering worden meeverzekerd. Op deze ongevallen inzittendenverzekering zijn dan de inzittenden van de auto, waaronder ook de bestuurder, verzekerd.

Bekijk de verzekeringskaarten voor productspecifieke informatie en laat u door ons adviseren!

Direct geregeld!

24/7 bereikbaar

© Thoma Groep 2019