contact vestigingen inloggen

Wie komt ons versterken?

Voor het Thoma Service Team op ons kantoor in Lochem zoeken wij een relatiebeheerder particulier (binnendienst).

Wat ga je doen?

Als relatiebeheerder particulier kom je te werken in een fijn team. Jij past perfect in het Thoma Service Team (TST) als je enthousiast en proactief bent en van nature een commerciële instelling hebt. Als relatiebeheerder weet je als geen ander dat de klant centraal staat en ben je het eerste aanspreekpunt voor particuliere relaties. Daarnaast onderhoud je contact met diverse verzekeringsmaatschappijen. Je zorgt voor behoud en uitbreiding van de klantenkring. De werkzaamheden bestaan uit het aanvragen, accepteren en begeleiden van verzekeringsaanvragen alsmede het verwerken van polismutaties. In overleg met de coördinator van TST/TFA en betrokken adviseurs werk je commerciële acties uit en ondersteun je de adviseurs bij het maken van offertes.

Wat vragen wij van jou?

  • je beschikt over minimaal MBO werk- en denkniveau
  • je bent in staat om snel en kwaliteitsgericht te werken
  • je bent resultaatgericht met oog voor belangen van onze relaties
  • je bent in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken
  • je bent in het bezit van diploma’s Wft-Basis, Wft Schade Particulier en Wft Vermogen
  • kennis van ANVA is een pré
  • je bent bij voorkeur fulltime beschikbaar

Wie zijn wij?

Thoma is sinds 1959 een gevestigde naam in ongebonden assurantie- en pensioenadvies. Als adviseur en gevolmachtigde van diverse gerenommeerde verzekeraars zijn wij actief op alle assurantie- en pensioengebieden. Thoma is een sterk groeiend, dynamisch bedrijf met ruim 100 medewerkers, verdeeld over meerdere vestigingen. Kijk voor informatie op www.thomagroep.nl

Onze bedrijfscultuur wordt gekenmerkt door gedrevenheid, betrokkenheid, resultaatgerichtheid, integriteit en professionaliteit. Onze omgangsvormen zijn collegiaal, informeel en open.

Wat mag je van ons verwachten?

Wij bieden een uitdagende functie met veel zelfstandigheid, een goed salaris en uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waarbij hybride werken tot de mogelijkheden behoort.

Jouw sollicitatie stuur je per e-mail naar personeelszaken Thoma Groep, ter attentie van Ineke Hissink, personeelszaken@thomagroep.nl. Inhoudelijke vragen over de functie stel je aan Peter Nieuwenhuis, coördinator Thoma Service Team, nieuwenhuis@thomagroep.nl of 0573 222 945.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
© Thoma Groep 2024