contact vestigingen inloggen

Ziekte en arbeidsongeschiktheid

Uw werknemers moeten steeds langer doorwerken. Hoe houdt u ze vitaal en productief tot de AOW-leeftijd? En hoe gaat u om met alle wetswijzigingen die de overheid heeft doorgevoerd?


Kosten in uw bedrijf bepalen vaak of er winst is of verlies. De overheid heeft de kosten de afgelopen jaren steeds meer bij u als werkgever neergelegd. Daarom heeft u hierbij een solide, betrouwbare partner nodig die u helpt. Zowel bij het voldoen aan uw wettelijke verplichtingen als bij het afwegen welke risico’s u loopt en wat u kunt verzekeren. Wij zijn uw perfecte partner.

Wilt u alles goed regelen? Wij bieden u een breed pakket met gunstige oplossingen.

Verzuim

U kunt niet alleen het risico van loondoorbetaling afdekken, maar ook profiteren van arbodienstverlening en belangrijke ondersteuning op het gebied van preventie en re-integratie.

WIA

Een zieke medewerker komt na 2 jaar terecht in de WIA (Wet Inkomensvoorziening Arbeidsongeschikten). De uitkering kan dalen tot een percentage van het minimumloon en uw medewerker kan zelfs in de bijstand belanden. U kunt dit risico voor uw medewerkers afdekken, waarbij u net zo veel aan de premie bijdraagt als u zelf wilt.

Bereken hier uw inkomen bij arbeidsongeschiktheid

Deze tool is beschikbaar gesteld door AveroAchmea. Er kunnen geen rechten aan ontleend worden.

Zorg

Als u een aantrekkelijke collectieve zorgverzekering aanbiedt, is dat gunstig voor uw medewerkers. En uiteindelijk ook voor u, want medewerkers die toegang hebben tot goede zorg, zullen minder (lang) verzuimen.


Daarnaast bieden wij u diverse andere werknemersverzekeringen. Bijvoorbeeld als het gaat om ongevallen, zakenreizen of medewerkers die tijdelijk in het buitenland gaan wonen en werken. Wij vertellen u er graag meer over.

Wilt u weten of een product geschikt is voor u? Bekijk dan hier de doelgroepomschrijving.

© Thoma Groep 2024