contact vestigingen inloggen

Verzekeringsoplossingen

Ondernemingen zijn voortdurend in beweging. Dat weet u als geen ander. De risico’s die u als ondernemer loopt, veranderen daardoor eveneens.

Graag brengen wij in samenwerking met u de risico's in kaart. Voor de risico’s die niet aanvaardbaar zijn, geven we een onderbouwd advies van geval tot geval: risico’s vermijden door preventie, risico’s overdragen door bijvoorbeeld uitbesteding van specifieke werkzaamheden of het aanpassen van de leveringsvoorwaarden of risico’s afdekken door te verzekeren.

Wij hebben meer dan 50 jaar ervaring met het inkopen van passende verzekeringsoplossingen voor bedrijven. Onze inkopers beschikken over een uitgebreid netwerk van verzekeraars, waardoor we in staat zijn om voor iedere onderneming maatwerk te leveren bij het samenstellen van het verzekeringspakket tegen de juiste premie en voorwaarden.

Gaat het in uw geval om zware of complexe risico’s? Dan brengen we verzekeraars bij elkaar, zodat een risico gezamenlijk gedragen wordt.


U kunt ook een beroep doen op onze specialisten voor een beoordeling van uw huidige verzekeringsportefeuille. Wilt u weten of de dekking nog voldoet en of de premie die u betaalt marktconform is? Neemt u dan gerust contact op voor een onafhankelijke beoordeling.

Direct geregeld!

24/7 bereikbaar

© Thoma Groep 2017